Bejelentkezés

Új hirdetés

Új hirdetés feladása négy lépésben:
 1. Adjon meg minél több információt az eladó vállalkozásról az alábbi űrlapon. Minél relevánsabb adatokat ad meg eladó vállalkozásáról, annál hatékonyabb lesz a hirdetése.
 2. A következő oldalon válassza ki az opcionális extra szolgáltatások közül az Önnek tetszőt. A standard hirdetés feladása teljesen ingyenes, csak az extrákért kell fizetnie ha szeretné.
 3. Ne felejtse el megerősíteni a regisztrációját a hirdetés feladása után e-mailben kapott linkre kattintva.
 4. A hirdetése a jóváhagyásunk után jelenik meg az oldalon. A jóváhagyásra az irreleváns hirdetések kiszűrése miatt van szükség.

Képek feltöltése

Egy kép többet ér ezer szónál! Javasoljuk, hogy készítsen egy fotót a vállalkozásról (esetleg annak egy jellemző mozzanatáról) és töltse fel ide. Maximum 5 db .jpg formátumú kép, a képek mérete (egyenként) maximum 300 kB lehet.

A hirdetés címe

Rövid, figyelemfelkeltő cím. Hatékonyabb lesz a hirdetése, ha tartalmazza az eladó vállalkozás fő tevékenységét.
Jó példák: "Cipőbolt a plázában eladó", "Építőipari vállalkozás Debrecenben eladó", "Eladó cukrászda a Duna-korzón!".
Rossz példák: "Ezt vegye meg, ezzel jól jár!", "A legjobb, legszebb vállalat Közép-Európában eladó!", "Biztos befektetés, kockázat nélkül, nagy nyereséggel!"

Az eladó vállalkozás neve

Az eladó cég rövid bemutatása

2-3 mondat az eladó cégről.

A vállalkozás részletes bemutatása

Vállalkozás tevékenysége, mennyi kapacitása van lekötve, élő szerződésállomány (ha értelmezhető), hányan dolgoznak jelenleg a vállalkozásban, stb...
Tipp: nevezze meg a vállalkozás tulajdonát képező vagyon néhány főbb elemét! Mi az, ami Ön szerint a legtöbbet ér a vállalkozásban? (Az üres/alvó vállalkozások regisztrációját NEM hagyjuk jóvá.)

Tevékenységi terület

Milyen iparágban tevékenykedik az eladó vállalkozás? Ha több tevékenységi területen is aktív, akkor a legjellemzőbbet jelölje meg.

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya

Mekkora az eladásra kínált tulajdonrész a teljes cég arányában? Ha az egész vállalkozást eladná, akkor írjon 100-at.
%

Eladási ár

Mennyi az eladásra kínált tulajdonrész ára?
Érdemes figyelembe venni: a vállalkozás tulajdonában lévő ingó és ingatlan vagyont, az immateriális javakat, bent lévő tőkét, az elmúlt 12 hónap bevételét és az árukészletet (ha értelmezhető).
Nem érdemes figyelembe venni: az eddig a cégbe fektetett munkát, a vélt vagy valós "óriási üzleti potenciált" (ezt majd a vevő megítéli) és az üzleti ötlet nagyszerűségét. A vevők a jelenlegi céget vennének meg, nem egy jövőben feltételezett bombaüzletet.

Változás: 2024 február 1-től nem hagyjuk jóvá azokat az ingyenes hirdetéseket, ahol az eladási ár kevesebb, mint 100 000Ft.

Éves árbevétel

A vállalkozás előző éves forgalma. Nem kell pontos érték, millió forintra érdemes kerekíteni.
TIPP: A nulla előző éves forgalmú hirdetéseket elutasítjuk, mert a ütközik a hirdetési feltételekkel. Nálunk csak működő vállalkozás hirdethető, annak pedig van forgalma. Ha előző éve(ek)ben nem működött a vállalkozás, akkor a tárgyévi forgalom is megfelel.

Változás: 2024 február 1-től nem hagyjuk jóvá azokat az ingyenes hirdetéseket, ahol az előző éves bevétel kevesebb, mint 100 000Ft.

Tulajdonosok száma

Hány tulajdonosa van a vállalkozásnak?
A tulajdonrészek százalékos megoszlása

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?

Szükséges / lehetséges a személyes közreműködés a vevőtől eladás után?

A vállalkozás adósságai

Nyilatkozat a vállalkozás adósságairól (szállító számlák, banki tartozások, lízing, NAV tartozás, stb...). Becslés megfelel, nem kell pontos adat. A lényeg, hogy a leendő vevő hozzávetőleges képet kapjon a vállalkozás eladósodottságáról.

Az eladó elérhetőségei

Email cím (Kérem, ha lehet kerülje a @hotmail.com, @outlook.com, @msn.com, @live.com és egyéb olyan címek használatát az Assisto.hu regisztrációhoz, amelyek a microsoft ökoszisztémában vannak tárolva. Sajnos gyakran nem érkeznek meg a leveleink a Microsoft üzemeltetésű e-mail címekre.)
Telefonszám (Ez a telefonszám meg fog jelenni az hirdetés mellett, mindenki számára láthatóan. Felesleges a hirdetés szövegében is elhelyezni.)
Ország (ahol a vállalkozás a tevékenységét végzi. Ha több országban tevékenykedik, akkor a székhely országát jelölje meg, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.)
Település (ha több települést érint a vállalkozás tevékenysége, akkor a legjellemzőbbet, és fejtse ki a részletes bemutatkozásnál.)

Általános Szerződési Feltételek és Adatkezelési Nyilatkozat

 1. Kérjük, figyelmesen olvassa végig a hirdetési feltételeket majd ha egyetért vele, jelölje be a négyzetet.
 2. Lépjen be a postafiókjába, és aktiválja a regisztrációját a kiküldött aktiváló emailben lévő linkre kattintással. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg az e-mail, ellenőrizze a levélszemét mappát, talán a levelezőrendszere spamnek nézte a levelünket. Ha így volt, érdemes felvennie az assisto.hu domaint fehérlistára, hogy megelőzzük a hasonló "baleseteket".
 3. A feladott hirdetést a portál adminisztrátora ellenőrzi mielőtt kikerül a portálra. Erre azért van szükség, hogy a portál látogatói azt kapják, amit várnak tőlünk: valós, prosperáló eladó vállalkozásokat. A valótlan és/vagy irreleváns tartalom megjelenését nem hagyjuk jóvá*. A jóváhagyásról (vagy elutasításról) a megadott e-mail címen tájékoztatást fog kapni. A jóváhagyási folyamat legfeljebb 2 napot vesz igénybe, addig türelmét kérjük.
 4. A sikeres regisztráció után Ön hozzáférési adatokat kap majd az Assisto.hu portálhoz e-mailben. Reméljük mielőbb sikerült eladnia a cégét. Amennyiben a hirdetése már nem aktuális, ne feledje el törölni azt a küldött hozzáférési adatok segítségével!
*Néhány tipikus oka a hirdetés elutasításának:
 • A hirdetés láthatóan irreleváns, valótlan adatokat tartalmaz.
 • A hirdetés jogszabályba vagy közerkölcsbe ütköző.
 • A hirdetés MLM jellegű.
 • A vállalkozás valódi tevékenységet nem végez, tulajdona nincs ("alvó" cég, vagy csak egy ötlet).