Bejelentkezés

Biztos befektetés-Adószakértő és Könyvelő Iroda


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

ADÓSZAKÉRTŐ ÉS KÖNYVELŐIRODA biztos pénzügyi hátterű,megbízható ügyfélkörrel, biztos befektetés!

Az eladó cég rövid bemutatása:

ADÓSZAKÉRTŐ ÉS KÖNYVELŐIRODA biztos pénzügyi hátterű,stabil , megbízható ügyfélkörrel, biztos, rövid idő alatt megtérülő befektetés! RÉSZLETFIZETÉSSEL IS !

A vállalkozás részletes bemutatása:

Könyvviteli, adószakértői szolgáltatást nyújtó vállalkozás több,mint 30 éves múlttal, biztos, stabil hátterű ügyfélkörrel eladó, nyugdíjazás miatt. Az Iroda könyvviteli, adószakértői, tanácsadói, tevékenységet folytat már 33 éve a Dél-dunántúli megyeszékhelyén.Ismertsége és ügyfélköre az egész országra kiterjed. A szakmában eltöltött idő, a tudás, a gyakorlat, az elismert szakmai munka, tette ismertté az Iroda tevékenységét, amelynek jövőbeni eredményeit és hasznait az új tulajdonosnak adjuk át. A cég kiemelkedő színvonalú weboldallal és facebook oldallal rendelkezik, olyan kereső szavakkal a tulajdonunkban, amelyek biztosítják, hogy az oldalak folyamatosan, hirdetés nélkül is az első oldalon szerepeljen. A weboldalnak és az iroda ismertségének köszönhetően, az iroda ügyfélköre bármikor bővíthető, a növekedés fejlődés érdekében. Az Iroda éves nettó árbevétele 90.- millió Ft . A befektetés megtérülési ideje 1,5-2 év. Az eladási ár tartalmazza az iroda ügyfélkörén kívül a teljes irodaberendezést,programok, számítógép -munkaállomások, szerverek, valamennyi irodai egyéb berendezés, bútorok. Továbbá tartalmazza az iroda web oldalát, facebook oldalát, és a weboldali kereső szavak tulajdonjogát. is. Az ingatlan magántulajdonban van, ha szükséges,annak bérlése lehetséges, de az átvételtől számított 4 hónapig azt ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk.Minden szükséges, részletes információt, amennyiben komoly az érdeklődés, telefonon vagy e-mailben megadunk! RÉSZLETFIZETÉSSEL IS!

A vállalkozás adósságai:

A vállalkozás megbízható adózó, köztartozása és egyéb tartozása nincs. Hitel-lízing nincs. Az ár, irányár, egyeztetést igényel. Többféle megoldás is szóba jöhet, ingatlan beszámítás, RÉSZLETFIZETÉS, hitel felvétel a cégre... Egy összegű fizetés estén kedvezménnyel, vagy akár 5 éves részletfizetéssel.

Feladás dátuma:

2024. 06. 05.

Tevékenységi terület:

Számviteli és jogi szolgáltatások (pl. könyvelés, adótanácsadás)

Ország:

Magyarország

Település:

Dél-Dunántúl

Éves árbevétel:

90 000 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

72 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

1

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

100%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.