Bejelentkezés

Működő budapesti nyelviskola eladó


A hirdető e-mail címe:

A hirdető telefonszáma:

Az eladó vállalkozás neve:

Budapesti nyelviskola

Az eladó cég rövid bemutatása:

Folyamatosan növekvő árbevétellel rendelkező, jelenleg is működő budapesti nyelviskola ingó- és ingatlanvagyonnal, szerződésekkel, diákokkal eladó.

A vállalkozás részletes bemutatása:

6 éve folyamatosan növekvő árbevétellel rendelkező budapesti nyelviskola az üzemeltető céggel (kft.) együtt augusztusi átadással eladó. Az üzemeltetéshez szükséges minden eszközt (részletesen kidolgozott óravázlatok, vizuális taneszközök, könyvek, egyéb eszközök, bútorok) átadunk. A nyelviskolát a kerületben, és a környező kerületekben is ismertté tettük, az új tanulóink mostanra javarészt ajánlások alapján találnak ránk. A nyelviskola jelenleg is üzemel, a csoportos- és magánórák, nyelvi táborok szervezése és megtartása folyamatos, az egyik legnagyobb nyelvvizsga központ szerződött szakmai partnerei vagyunk. A meglévő tanulók a céggel együtt átadásra kerülnek. A nyelviskolának jól felépített honlapja van (SEO alapon elkészítve), saját fejlesztésű online órarendje, és saját Facebook oldala, melyek szintén átadásra kerülnek. A cégben nagyértékű eszközök is vannak (2 éves elektromos személygépjármű, mélygarázsban található saját tulajdonú zárható tároló), melyek szintén átadásra kerülnek. Ezek piaci értéke 10+ mFt. (A vételár tartalmazza.) Bérleményben üzemelünk, mely továbbra is biztosított, de maga az ingatlan is megvásárolható - ez külön alku tárgyát képezi. (A vételár nem tartalmazza.) A cég könyvelése tiszta és naprakész, a beszámolók és bevallások időben benyújtásra kerültek, a vállalkozás pályázati célokra is használható. 5 oktatónk van, akikkel a szerződés szükség szerint meghosszabbítható. Az eladás oka: a cég hobbi vállalkozásnak indult, de mostanra túlnőtt rajtunk.

A vállalkozás adósságai:

Egy 3,6 mFt-os GINOP újraindítási kölcsön kötelezettség van a cégben. 0%-os hitel, jelenleg még türelmi időben. Egyéb tartozás nincs.

Feladás dátuma:

2023. 05. 29.

Tevékenységi terület:

Oktatás, képzés, vizsgáztatás

Ország:

Magyarország

Település:

Budapest

A tavalyi éves bevétel:

11 500 000 HUF

Az eladásra kínált tulajdonrész aránya:

100%

Az eladásra kínált tulajdonrész ára.:

25 000 000 HUF

Tulajdonosok száma:

2

A tulajdonrészek százalékos megoszlása:

50% - 50%

Személyes közreműködés szükséges a vállalkozás üzemeltetéséhez?:

Igen, szükséges. Az új tulajdonosnak operatív feladai is volnának.
PDF adatlap letöltése